Patiekalai.lt
Žodynas
Krienas
Tai daugiametis žolinis augalas. Valgomasis krienas yra prieskoninė daržovė. Jis kaupia glikohiną sinigriną, todėl yra aštraus kvapo ir skonio, dirgina burnos gleivinės receptorius, žadina apetitą.
Daug krienų vartoti nepatartina, nes gali sudirginti skrandį, sukelti pykinimą ar vėmimą.
Krienas yra puikus prieskonis. Paruošti krienai vartojami mėsos, žuvies, kiaušinių patiekalams pagardinti. Krieno lapų dedama į rauginamus agurkus, sūdomus grybus.
Daug krienų vartoti nepatartina, nes gali sudirginti skrandį, sukelti pykinimą ar vėmimą.
Krienas yra puikus prieskonis. Paruošti krienai vartojami mėsos, žuvies, kiaušinių patiekalams pagardinti. Krieno lapų dedama į rauginamus agurkus, sūdomus grybus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip suteikti žuviai naujo skonio - Šiek tiek pavolioję žuvį rudoje cukraus pudroje suteiksite jei naujo skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Netikėk šviesoforu, tikėk transportu, važiuojančiu tiesiai į tave.