Receptai
Mišrainės
Five Dollar Gift Cards ROBLOX 2021
varskes pyragas
Marga mišrainė
Ryžių mišrainė
Kepinta duonytė
Skanumėlis 3
Silkė "Pavasaris"
Mišrainė su kepta duona
Paukštienos salotos
Silkė su sūriu
Mišrainė lengvai
Ikrų mišrainė
Ievos mišrainė
KONSERVUOTOS PUPELĖS
CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI
MORKŲ MIŠRAINĖ SU PUPELĖMIS
MIŠRAINĖ SU PUPELĖMIS
Burokėlių mišrainė su medumi
Ropių mišrainė su medumi
Raudonųjų pupelių mišrainė
"Rudeninė" mišrainė su silke
Džiovintų vaisių mišrainė
Silkių ir sūrio mišrainė
Rudens mišrainė konservavimui
Bulvių ir paprikos mišrainė
Saldžioji mišrainė
Mišrainė su rozmarino padažu
Vištienos mišrainė
Grybu mišrainė
Mišrios salotos su grybais
Daržovių mišrainė
Daržovių mišrainė 2
Kalafijoro draugijoje
Mišrainė „Vasara“
Bulvių ir grybų mišrainė
Prancūziška bulvių mišrainė
Bulvių mišrainė su sūriu
Sūrio-krabų mišrainė
Mišrainė su salierais
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Staiga ėmė rėkti mažasis Petriukas. Mama pribėgusi klausia:
- Kas nutiko, Petriuk?
- Vakar susimušiau plaktuku pirštą,-kukčioja Petriukas.
- Vakar? O ko dabar rėki?
- Taigi tavęs, mama, vakar nebuvo namie