Receptai
Japoniškos ryžių salotos
Šalis: Japonija
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 stiklinė ryžių,
250g jautienos,
1 apelsinas.
Padažui: 1 kiaušinio trynys,
1 šaukštelis garstyčių,
1 šaukštelis cukraus,
1 šaukštas acto,
130g aliejaus,
1 apelsinas,
1 šaukštas miltų,
1/2 šaukštelio druskos,
2 šaukštai citrinos sulčių.
Veiksmai :
Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža srovele. Turi gautis vientisa majonezo masė. Tuomet paimti vieną šaukštą apelsino sulčių ir sumaišyti su puse stiklinės vandens. Šiame vandenyje išmaišyti miltus ir užvirti, truputi atvėsinus sumaišyti su majonezu. Jautieną ir apelsiną supjaustyti nedideliais kubeliais. Supjaustytą mėsą ir apelsiną sumaišyti su ryžiais ir su paruoštu padažu. Kai viskas išmaišoma pašlakstyti citrinų sultimis sumaišytomis su puses apelsino sultimis. Kai sudedam kartu mėsa ir ryžiai turi būti šalti.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Karštas fondiu - Nevalgykite mėsos tiesiai nuo fondiu šakutės – mėsa labai karšta ir galite nusideginti burną ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Atėjo mokytoja į klasę ir užduoda klausimą: Ko nėra klasėje? Petriukas: Namų darbų atlikėjų!