Patarimai
Žuvies sultingumas
Kategorija:
Kulinarija
Nelaukite, kol žuvis visiškai atšils – dings jos sultingumas
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta - Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per chemijos pamoką mokytoja klausia Marytės:
– Kokios spalvos tirpalą gavai?
– Raudoną.
– Puiku! Tau 10.
– O tu, Onute?
– Mėliną.
– Na, nieko, tau 8.
– Petriuk?
– Juodą!
– Petriuk, 2! Klase, gult!