Patarimai
Taškymasis
Kategorija:
Kulinarija
Kad kuo mažiau pritaškytumėte tešlos, pomidorų padažo, grietinės ir pan., maistui gaminti naudokite šiek tiek didesnius dubenis, puodus ir keptuves. Dangčiai irgi labai padeda.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Uogas atšildykite nevisiškai - Jeigu norite ką nors gaminti is šaldytų uogų, jas atšildykite nevisiškai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du vyriškiai:
- Žinai, mano šuo išgelbėjo man gyvybę, - pasakoja vienas.
- Kaip?
- Kai sirgau, šuo gulėjo prie mano lovos ir nė iš tolo neprileido nė vieno gydytojo...