Patarimai
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną
Kategorija:
Kulinarija
Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlos ir 3 dienas kepkite vis naujus pyragaičius. Per tiek laiko tešla šaldytuve nesugenda. Prieskoniais pagardintą pyragaičių tešlą galima laikyti šaldytuve kelias savaites. Lietinių tešla šaldytuve taip pat gali išbūti mažiausiai savaitę, – juk nieko nėra skanesnio už ką tik iškeptus, dar karštus lietinius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Be cukraus iškepta duona - Net jei norite išsikepti duonos be cukraus, į ½ l tešlos reikia įpilti 2 valgomuosius šaukštus sirupo. Tešlai kylant, mielės „suvalgo” sirupą ir iškepusi duona būna be cukraus. Pabandykite ir pastebėsite daug skirtumų tarp duonos, iškep...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Prietaras.
Jeigu važiuodami automobiliu staiga pajutote stipru trinktelėjimą, sustokite išlipę apžiūrėkite bamperius:
Jeigu sulamdytas priekinis - pinigus prarasite, jei galinis - jų gausite.