Patarimai
Prieskonių vartojimas su Aviena
Kategorija:
Kulinarija
Juodieji pipirai
Baltieji pipirai
Žalieji pipirai
Uoginė paprika
Česnakiniai pipirai
Universalūs prieskoniai
Kadagio uogos
Mairūnai
Mėtos
Peletrūnai
Rozmarinai
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nemerkti į fondiu - Nemerkite į aliejų per daug maisto tuo pačiu metu, nes aliejus pradės putoti, gali persipilti per kraštus. Be to, staigiai sumažės aliejaus temperatūra; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas stebi mamą besimatuojančią naujus kailinius ir neištvėręs klausia:
- Mamyte, ar tu supranti, kad šie kailiniai - vargšo nelaimingo gyvuliuko kančių rezultatas?
Mama nustėrusi pasižiūri į sūnų:
- Petriuk, kaip tu gali taip kalbėti apie savo tėtį???