Patiekalai.lt
Patarimai
Minkšta mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė.
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Baltas glajus - Glajus bus labai baltas, jei miltinį cukrų maišysite ne su vandeniu, o su pienu. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žmogelis bibliotekoje pasiėmė knygą “Kaip tapti milijonieriumi”, bet parsinešęs į namus pamatė, jog trūksta pusės puslapių. –Nieko, nuramino jį žmona, – mums užteks ir pusės milijono.