Patarimai
Kepdami tortus ar pyragus
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta - Kad pertrinta sriuba nebūtų skysta, galima ją uždaryti sužiedėjusio pyrago minkštimu, išmirkytu sultinyje ir pertrintu per sietelį; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Parduotuvės jau prekiauja nauja signalizacija tikriems vyrukams. Vos prisilietus prie mašinos, pasigirsta įspėjantis balsas:
“Atsikabink! Tuoj pakviesiu Seriogą. Antrą kartą prisilietus, signalizacija įsijungia ir garsiai suspinga: “Serioo-o-ga-a-a!”