Patarimai
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių
Kategorija:
Kulinarija
Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- viduje bus rausva, jei jos nebegalima įspausti, kepsnys bus gerai iškepęs.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad vaisiai nepatamsėtų - Perpjautus obuolius, bananus, kriaušes apšlakstykite citrinų sultimis - nepatamsės....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Senas meškinas moko jauną:
- Žmogų reikia užpulti taip, kad jis spėtų tave pamatyti ir sureaguoti.
- Kodėl seneli?
- Jie po to skanesni, juose po to jau nėra šūdų...