Patarimai
Ignoravimas nurodytų kiekių
Kategorija:
Kulinarija
Nebūtina dėti į tešlą visų nurodytų prieskonių, arba derinius galite sugalvoti ir patys: pavyzdžiui, imbieras, muskato riešutas ir pipirai; kvepiantys pipirai, cinamonas ir gvazdikėliai; džiovintos citrusinių vaisių cedros milteliai, anyžiai ir kardamonas. Taip, naudojant tos pačios tešlos receptą, kiekvieną kartą iškepsite vis kitokių gardumynų!
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Jaunas tolimųjų reisų vairuotojas bando įvaryti vilkiką su priekaba į garažą. Niekaip jam nesigauna, nepratęs dar. Paprašė seno vairuotojo, kad tas jam pareguliuotu kaip įvažiuot. Senas padeda:
- Varyk tiesiai. Gerai. Dabar kairiau. Gerai. Tiesink. Gerai. Kiek dešiniau. Gerai. Tiesink. Gerai. Dabar tiesiai iki galo. Gerai. Stok. Gerai. Dabar išlipk ir pažiūrėk ką pridirbai.