Patarimai
Cukrus kaip prieskonis
Kategorija:
Kulinarija
Cukrus gali būti vartojamas kaip prieskonis, panašiai kaip druska ir pipirai. Žiupsnelis cukraus, įbertas į troškinį, pomidorų padažą ar faršą, skoniui suteikia išbaigtumo ir paryškina kitus prieskonius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Nemerkti į fondiu - Nemerkite į aliejų per daug maisto tuo pačiu metu, nes aliejus pradės putoti, gali persipilti per kraštus. Be to, staigiai sumažės aliejaus temperatūra; ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pas proktologą:
- Daktare, niekaip prašikti negaliu…
- Hmmm… Sakykite, kiek jums metų?
- Aštuoniasdešimt devyneri greitai…
- O jums neatrodo, kad jau pakankamai prišikote ?!