Patarimai
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę
Kategorija:
Kulinarija
Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lygus ir blizgantis glajus - Lygų ir blizgantį glajų galite pagaminti sumaišę cukraus pudrą su nedideliu kiekiu šilto pieno. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Nusipirkau škotų aviganį, tai tas šuo taip kaimynus gąsdina...
- Ką, garsiai loja?
- Jis išvis neloja! Bet tas jo languotas sijonas ir dūdmaišis...