Komentarų archyvas
Saulėgrąžų sausainiai
Patiko receptukas, sausainukai lb skanus, tik miltu tikrai reikejo daugiau nei parasyta :), bet siaip patiko lb.
Pavyko pasigaminti. Aciu uz recepta, labai patiko. Nera labai saldus, bet labai skanus.
nerealus gavosi sausiainiukai, tokie traskus. receptas tikrai lengvas. kadangi as as esu vegane, idealiai tinka man:)) Nesu ragavusi paduotuviniu tokiu skaniu ir sveiku!!
aciu linui:)
Asmeniškai neragavau, bet atrodo tikrai gerai
labai geras receptas... as mokykloje pasidariau tai buvo labai skanu ir buvau ir namuose issikepusi... aciu jums ,linai
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kovodama su pasėlių kenkėjais Kinijos žemės ūkio ministerija paskelbė, kad už kiekvieną pateiktą skėrį mokės po vieną juanį. Nuo to laiko visi valstiečiai ėmė auginti skėrius.